(+36)1 425 3184
+

HR-, Üzletviteli és vezetési tanácsadás

 

Innovációs járulékból finanszírozható, szoftveres háttéren alapuló, komplett munkaügyi rendszer kialakítása, melyet minden esetben a megrendelő cégére szabunk. Kisebb létszámú vállalkozások (min. 60 fő) esetén helyettesíti a HR-es munkatársat. Nagyobb létszám esetében, ahol már nélkülözhetetlen a munkaügyekért felelős szakértő, ott pedig segíti a komplett munkajogi folyamatok ellátását, jogszerű kialakítását és nyilvántartását.


A szoftver segítségével online módon, papír nélkül, egy adatbázisban tárolhatók a munkaszerződések, munkaköri leírások, képzési tervek, végzettségeket igazoló dokumentumok és minden más, ami a dolgozó munkavégzésével, képzésével, jövőbeni előrelépésének lehetőségével kapcsolatban fontos lehet.
Mivel az adatok egy adatbázisban egy helyen megtalálhatók, így a vezetőség számára, különböző statisztikák is készíthetők.


Az Európában egyedülálló szoftvert az a HR tanácsadó fejlesztette ki, aki 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik; dolgozott már nemzetközi fejvadászcég ügyvezetőjeként, illetve multinacionális cég magyarországi leányvállalatának a HR igazgatójaként is.