Elege van már az adatrögzítő, kínaiul beszélő könyvelőkből? Rettegve gondol egy esetleges ellenőrzésre? Évek óta vállalkozik és megrekedt, szívesen fejlődne, de nem tudja hogyan csinálja?
Most megmutatom azt a 11+1 titkot, amitől megszűnnek a gondjai!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Rólunk írták

Fiatal, az egészségügyi szaktanácsadás területén működő cégünk indulásánál többször is hathatós segítséget kaptunk az Optitax Kft. dolgozóitól, így számos potenciális hibát sikerült elkerülnünk. Kapcsolatunk azóta is korrekt, az ár is rezonábilis.
Haris Ferenc / Hemo Trans Kft.

Az Optitax Kft szakértő munkatársai tanácsaikkal segítettek eligazodni a cégalapítás számunkra bonyolult kérdéseiben.
A szükséges adóbevallások, bejelentések elkészítésének gondját levették a vállunkról így erőforrásainkat vállalkozásunk vezetésére tudjuk fordítani, ami egy induló cég esetében létfontosságú.
Horváthné Dobos Erzsébet /Adelite Bt.

Eddig úgy gondoltam, hogy egy cég könyvelése passzív, után-követő folyamat, pepecselő munka. Az Optitax Kft-vel kialakult szoros, interaktív együttműködés során azonban kiderült, hogy komoly proaktív, döntés-előkészítő szerepet is játszhat, ahogy ez történt a mi cégünk esetében is. Azt hiszem a cégről, vezetéséről mindent elárul, hogy egy szombat este e-mailben feltett kérdésemre másnap, vasárnap reggel 5 óra 37 perckor megérkezett a kimerítő válasz. No more comment
Dr. Mándli Tamás / Tranoxy-Med Kft.