Barion Pixel

RENDBE TESSZÜK CÉGE PROFITJÁT

INGYENES PROFIT FIRST képzés, amivel növelheti cége árbevételét és több profitra tehet szert

Ismerje meg azt a kipróbált, bizonyított módszer, amivel világszerte közel 50.000 vállalakozónak, köztük hazai vállalkozásoknak is segített nyugodtabb mederbe terelték vállalkozásuk pénzügyeit.

Megmutatom hogyan tud könnyen átláható pénzmenedzselő rendszert építeni, aminek a segítségével kitörhet az adósságspirálból. Ezzel a módszerrel azonnali és pontos információt kap vállalkozása pénzügyi helyzetéről.

Felejtse el a számlákkal való zsongrőlködést!

Vegyen ki rendszeresen profitot saját cégéből, miközben tartalékot tud képezni vállalkozásában és igazi bért is fizet magának a saját elvégzett munkáiért.

Érdekli, hogyan érheti ezt el?

Jelentkezzen INGYENES képzésünkre és kezébe adom azt az X összetevőt, amivel kontroll alatt tarthatja pénzügyeit.

X órás képzésünk értékes tudása már csak egyetlen kattintásra Öntől:

2024-PF-bemutato-regisztráció

Ki az, aki a tudását átadja?

Jászberényi Ivett vagyok, könyvelés, bérszámfejtés, illetve adótanácsadás terén segítem az ügyfeleimet. A Profit First egy olyan új szolgáltatás, amellyel sok vállalkozás élete fog megváltozni.

Hogyan lehetettem Magyarországon egy amerikai pénzügyi rendszer tanítója és szakértője?

A Profit First magyar kiadásának szakmai lektora voltam, amely a Pongor Group gondozásában jelent meg hazánkban. A kiadó tulajdonosa, egyben a mentorom is, Pongor-Juhász Attila kért fel arra, hogy nézzem át a könyvet, hogy a magyar adójogi környezetben is megállja-e a helyét a módszertan.

Azonnal láttam benne a lehetőséget, be is vezettem a tanultakat a saját vállalkozásomban, és belekezdtem amerikai tanulmányaimba, online. A tanulmányok alatt folyamatosan egy személyes amerikai konzulenssel dolgoztam. Azonban az út során volt egy másik fantasztikus magyar segítőm is a Passport Angol tulajdonosa, Fábián Tímea, aki végig segített feldolgozni a videós tananyagot és eligazodni az amerikai nyelvi környezetben.

A több hónapos képzés után „Profit First Professional Certified” szakértői minősítést kaptam, ezzel pedig felhatalmazást arra, hogy segítsem a magyar vállalkozásokat a módszertan bevezetésében.

Ügyfeleink visszajelzései A Profit First rendszerről

© 2023 OPTITAX Számviteli Kft. | Marketing » Ügyfélút.hu «