Barion Pixel

MUTATJUK AZ EREDMÉNYT

Íme…

Nem szeretnénk megijeszteni, de nincs rendben a könyvelése.  Lejjebb olvashatja összefoglalónkat részletesen. Amennyiben, ezt Ön is látja, akkor cselekedjen és kérjen árajánlatot tőlünk vagy néhány másik irodától is. 

Kattintson a gombra és kérjen ajánlatot!

Könyvelés:

Nincs megfelelő csapata a könyvelőjének. A munkakörülmények sem olyanok, melyek alkalmas lennének a pontos és biztonságos munkavégzéshez. Az Ön által fizetett árban minden is benne van, ami azt jelenti, hogyha a könyvelőjének több ideje van, akkor pontosan és jól dolgozik, sőt időnkét többet is nyújt annál, mint a könyvelői feladat. Azonban, ha kevesebb az ideje, akkor még azt sem látja el megfelelően, ami elengedhetetlen lenne. Ezt a kiszámíthatatlan szolgáltatást Ön nem érti, és nem is tud vele fejlődni, biztonságosan működni.

Adózás:

Ön nem kap megfelelő támogatást abban, hogy a legjobb adózási formát válassza ki a cége számára. Abban sem biztos, hogy az adóbevallások helyesen, időben mennek-e be a hatóságokhoz. Nem tudja, hogy melyik adót miért fizeti és valóban indokolt-e az adófizetés és annak mértéke.

Vezetői támogatás és információk:

Sokszor előfordul, hogy nem pontos- és/vagy nem érthető információkat kap a könyvelőjétől. Nem tudja, hogy jól csinálja-e a pénzügyi feladatokat, mert sosem kap visszajelzést sem arról, hogy rendben vannak a dolgok, de arról sem, hogy valamit másképp kellene csinálnia. Sőt, Ön igazából idáig azt gondolta, hogy mindent szabályosan csinált (számlázás, munkaügyi feladatok, szerződések, stb.), hiszen nem szólt a könyvelője, hogy valamivel gond lenne. Hiába dolgozik rengeteget a saját cégében, mert az abból származó jövedelem (munkabér, és osztalék) egyáltalán nem áll arányban a cégébe fektetett munkával, így Ön nem tudja megélni azt az jólétet, szabadságot, ami miatt saját vállalkozásba kezdett. Helyette csak a nyűg, a felelősség, aggódás, sakkozás a beérkezett pénzekkel jellemzi a mindennapjait. Ön, szívesen fizetne többet is a könyvelőjének, ha segítene a megoldásokban, de nincs választási lehetősége, például hogy rendszeres adótanácsadást kérjen, vagy többféle szolgáltatási csomagból válasszon, aminek segítségével biztonságosan vezethetné a cégét és jól meg tudna élni belőle a családjával.

Bér, munkaügy:

Ön nem szabályosan foglalkoztatja a munkavállalóit, sőt nem is a legköltséghatékonyabban. A magas bérköltségek miatt, előfordul, hogy minimálbér körül vannak bejelentve a kollégái, vagy vállalkozóként beszámláznak, ami miatt Ön rosszul alszik. A kollégái sem olyan mértékben elkötelezettek, ami dinamikusan vinné előre a cég működését. A munkaügyi bírságok, még kisebb hibák esetén is jelentősek, és meg vagyunk győződve arról, hogy itt többről van szó, mint kisebb hibákról.

Lenne itt még 1 fontos dolog!

Teremtsen betonbiztos pénzügyi alapokat cégének, mindössze egynapnyi tanulással

Jöjjön el pénzügyi napunkra!


Amennyiben szeretné átlátni vállalkozása pénzügyeit egynapnyi tanulással, akkor kattintson a gombra és nézze meg az OPTITAX Pénzügyi Nap részletes programját.

Ezen a napon (2022-10-25) megmutatjuk azt a cégvezetési módszertant, amivel az örök mókuskerékből kilépve pénzügyileg szabad vállalkozóvá válhat. Kattintson a gombra!

© 2022 OPTITAX Számviteli Kft. | Marketing » Ügyfélút.hu «

Impresszum | Adatvédelem | ÁSZF | Kapcsolat