Barion Pixel

OPTITAX Számviteli Kft.

Vegyen ki több profitot

Ismerje meg a részleteket

Könyvelés vállalkozások részére

Kulcs a vállalkozás sikeréhez

OPTITAX Pénzügyi Nap

Tanulja meg vállalkozása pénzügyeit

Vegyen ki negyedévente profitot a vállalkozásából, mert tulajdonosként ez jár Önnek!

Egyszerűen, legálisan. Olvassa el a részleteket.

Azt gondolja, hogy a rendszeresen felvehető profit csak álom? Nyereségből kizárólag az amerikai filmekben élnek meg jól a cégtulajdonosok?

Magyarországi vállalkozók a példái, akik a Profit First segítségével az elmúlt két évben vállalkozásukat – ahogy a Pongor Group mondaná – pénznyelő szörnyetegből pénzcsinálóvá gépezetté – alakították át. Hiszen ideális esetben nem mi cégtulajdonosok szolgáljuk a vállalkozásunkat, hanem a cégnek kellene szolgálnia bennünket.

Nincs is annál jobb érzés, mint nyugodtan hátradőlni, és élvezni munkánk gyümölcsét.

Profit First – egyenes út a cég pénzügyi stabilitásához

A Profit First egy egyszerűen kialakítható és működtethető rendszer, amit világszerte közel 50.000 vállalkozó alkalmaz. Segítségével pontos és átlátható információkat kapnak a cégvezetők a vállalkozás pénzügyeiről, így gyors és pontos döntéseket tudnak hozni.

Nagyon rövid időn belül megmutatja, hogy hol folyik ki a pénz a cégből, ahelyett hogy a tulajdonos zsebében lenne, mint kivett profit.

A Profit First módszertanát egy amerikai vállalkozó, Mike Michalowich dolgozta ki. Küldetése – melyhez az első és eddig egyetlen magyarországi képviselőként csatlakoztam -, hogy felszámolja a vállalkozói szegénységet, mert ez bizony egy létező jelenség.

Én is vállalkozói szegénységben élek?

Ha felteszi ezt a kérdést, akkor valószínűleg igen. De nincs ezzel egyedül, ugyanis felmérések szerint a cégek döntő többsége, különösen hazánkban, pénzügyi gondokkal küzd. Kifizetik a működéshez kapcsolódó számlákat, a béreket, az adókat, és ezek után alig marad pénz a vállalkozásban. Éppen ezért tulajdonosként nagyon nehéz a munkáért járó piaci bért felvenni, és mivel a cég egyik napról a másikra él, az osztalék kifizetése is komoly nehézségekbe ütközik.

Az eredmény? Hiába dolgozik éjjel-nappal, munkája gyümölcsét nem tudja kiélvezni, a motiváció csökken, a stressz viszont nő, így megnő a hibafaktor is. Tulajdonosként többet dolgozik a cégében bárkinél, de kevesebbet visz haza mindenkinél, és azt is csak a szürke összes árnyalatának a segítségével.

A Profit First rendszert azért találták ki, hogy segítse a vállalkozásokat kilépni ebből a pénzügyi ingoványból, tulajdonosként pedig maximalizálja a profitot, és élvezze, amiért megdolgozik.

Röviden: a cég és a saját pénzügyi jövőjét teszi rendbe, és én ebben segítek.

Bízzon bennem, bízzon magában!

Jászberényi Ivett vagyok, könyvelés, bérszámfejtés, illetve adótanácsadás terén segítem az ügyfeleimet. A Profit First egy olyan új szolgáltatás, amellyel sok vállalkozás élete fog megváltozni.

Hogyan lehetettem Magyarországon egy amerikai pénzügyi rendszer tanítója és szakértője?

A Profit First magyar kiadásának szakmai lektora voltam, amely a Pongor Group gondozásában jelent meg hazánkban. A kiadó tulajdonosa, egyben a mentorom is, Pongor-Juhász Attila kért fel arra, hogy nézzem át a könyvet, hogy a magyar adójogi környezetben is megállja-e a helyét a módszertan.

Azonnal láttam benne a lehetőséget, be is vezettem a tanultakat a saját vállalkozásomban, és belekezdtem amerikai tanulmányaimba, online. A tanulmányok alatt folyamatosan egy személyes amerikai konzulenssel dolgoztam. Azonban az út során volt egy másik fantasztikus magyar segítőm is a Passport Angol tulajdonosa, Fábián Tímea, aki végig segített feldolgozni a videós tananyagot és eligazodni az amerikai nyelvi környezetben.

A több hónapos képzés után „Profit First Professional Certified” szakértői minősítést kaptam, ezzel pedig felhatalmazást arra, hogy segítsem a magyar vállalkozásokat a módszertan bevezetésében.

Ügyfeleink visszajelzései A Profit First rendszerről

Profit First Csoport

Nemzetközi szakmai közösség vagyunk, akik támogatjuk a cégeket a rendszer bevezetésénél. Pénzügyi szakemberek, könyvelők, adótanácsadók a világ minden tájáról, több éves, évtizedes szakmai tapasztalattal, saját vállalkozásokkal, és számtalan olyan céggel, akiknek segítettünk a pénzügyi sikereik elérésében.

Ennek csoportnak vagyok a magyarországi szakértője, és az Ön személyes támogatója.

Csapatunk célja, hogy felszámoljuk a vállalkozói szegénységet. Hozzásegítsük a magyar vállalkozókat, hogy az ügyvezetői cím ne csak egy titulus legyen, hanem megkapja a pozícióhoz kapcsolódó piaci bért is. Továbbá tulajdonosként negyedévente osztalékot tudjon kivenni a cégéből, és természetesen az „okos megoldásokat” örökre el tudja felejteni.

Készen áll arra, hogy cége kilépjen a szürke zónából és a pénzügyileg stabil vállalkozássá váljon?

A Profit First rendszerét Ön is megtanulhatja és azonnal bevezetheti a cégben!

Két módon tudom támogatni ebben.

Az első lehetőség: Személyes tanácsadóként lépésről lépésre együtt vezetjük be a vállalkozásába a Profit First rendszert. Ez a kényelmesebb,  “vállalkozásra szabottabb” lehetőség.

A második lehetőség: Ön részt vesz a kiscsoportos oktatásainkon, ahol együtt sajátítjuk el 12 alkalom során a Profit First bevezetésének a lépéseit.

Mielőtt bármelyik lehetőséget választaná, töltse ki űrlapunkat, hogy díjmentesen közösen megnézzük, tudunk-e segíteni Önnek és vállalkozásának! Így biztosan látni fogja a következő lépés!

Vegye kézbe cége és saját pénzügyi jövőjét!

 

A Profit First előnyei

Maximalizálja a profitot
Ne szalassza el a lehetőséget!

Azok a cégek, akik ezt az egyszerű rendszert bevezették, 1 éven belül stabil, tőkeerős vállalkozásokká váltak, likviditási nehézségeik megszűntek.

Készen áll egy stabil vállalkozásra?
Készen áll a profitra?

Első lépésben vizsgáljuk meg vállalkozását közösen!

Profit First - elso lepes weboldal ajanlatkeres
  1. Töltse ki az űrlapot és kattintson a “MEHET” gombra
  2. A gomb megnyomása után rendszerünk átirányítja egy új oldalra, ahol egy pár kérdésre (legtöbb választó felelet, így keveset kell gépeljen) kérjük válaszoljon. 
  3. Amennyiben hírlevelünkre is feliratkozik, egy pár ajándékot küldünk Önnek.