Barion Pixel

OPTITAX Számviteli Kft.

Vegyen ki több profitot

Ismerje meg a részleteket

Könyvelés vállalkozások részére

Kulcs a vállalkozás sikeréhez

OPTITAX Pénzügyi Nap

Tanulja meg vállalkozása pénzügyeit

Töretlen bátorsággal Az Év Tanácsadói Díjára pályázik egy halászteleki könyvelőiroda

A ringató sötétség, határtalan segítőkészséggel párosult 😊

Nemrégiben egy furcsa levelet kaptam egy másik könyvelőirodától, akik azt írták, hogyha túl sok adót fizetek itt az ideje felülvizsgálni a könyvelést, INGYEN!

Kíváncsiságomnak hódolva picit utána néztem a cégnek, és úgy döntöttem, megosztom ezt az érdekes történetet Önnel.

Miután megnéztem a nyilvánosan elérhető adatokat rájöttem, hogy valószínűleg pénzért nem tudják értékesíteni a szolgáltatásukat – ezért is ajánlják INGYEN 😊 -, mivel szuper könyvelési és adózási tudásukkal már 2 saját cégüket is csődbe vitték az elmúlt években.   Igen, jól olvasta, KETTŐ!!

Az én kis könyvelői szívem elszorul a gondolattól, hogy milyen bátran vetik bele magukat a kockázatokba, miközben a múltjuk éppen nem egy széria sikertörténet. De hát, ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem azokat, akik az univerzum pénzügyi sötétjében lavíroznak?

Végül is, köszönöm szépen, titokzatos tanácsadók! Először is, mert szórakoztatónak bizonyult a leveletek olvasása. Másodszor pedig azért, mert sosem gondoltam volna, hogy egy csapat, akinek az előző projektjeik gyakorlatilag csődöt mondtak, ilyen nagyvonalúan felajánlja segítségét.

Az élet kiszámíthatatlan, és ez a könyvelő csapat ezt bizonyítja minden egyes lépésükkel. Így hát, kedves olvasóim, ne felejtsék el: mindig nézzék meg, ki az, aki tanácsokat ad Önöknek, különösen, ha azok az ingyenes könyvelési felülvizsgálatokról beszélnek!