Barion Pixel

OPTITAX Számviteli Kft.

Vegyen ki több profitot

Ismerje meg a részleteket

Könyvelés vállalkozások részére

Kulcs a vállalkozás sikeréhez

OPTITAX Pénzügyi Nap

Tanulja meg vállalkozása pénzügyeit

Nem ördöglakat pénzügyileg független vállalkozást létrehozni

Amikor azt mondom egy vállalkozónak, hogy beszéljük át az eredményét, az adózását, akkor az ő tudása, csak néhány szakkifejezéssel több, mint a szakértő tudása, tehát nem ez a különbség a 2 csoport között. De, akkor mi?

A vállalkozó józan paraszti ésszel gondolkodik és 3 kardinális dologra fókuszál, azaz mennyi bevételre van szükség ahhoz, hogy miután kiveszi a profitot a cégből, amennyit ő keresni akar az üzleten, még ki tudja fizetni a kiadásokat és az adókat. Ennyi.

Mire fókuszál a szakértő? A költségekre! Ő csak azzal foglalkozik, amiben jó, azzal a termékkel vagy szolgáltatással, amihez ért, amit minél tökéletesebbre akar csinálni a vevője számára. A többi őt nem érdekli, nem is ért hozzá, majd a könyvelő megoldja. Ebben az esetben viszont mi történik? Befolyik a cégbe valamennyi bevétel, ebből kifizetik a kiadásokat – amik jó magasak, hiszen a szakértő sokat költ a tökéletes művére – és ami megmarad – ami általában a semmi – az a szakértőé.

1. rész2. rész3. rész4. rész

Jöjjön el pénzügyi napunkra!

Amennyiben szeretné átlátni vállalkozása pénzügyeit egynapnyi tanulással, akkor kattintson a gombra és nézze meg az OPTITAX Pénzügyi Nap részletes programját. Ezen a napon (2023-06-27) megmutatjuk azt a cégvezetési módszertant, amivel az örök mókuskerékből kilépve pénzügyileg szabad vállalkozóvá válhat. Kattintson a gombra!