Barion Pixel

OPTITAX Számviteli Kft.

Vegyen ki több profitot

Ismerje meg a részleteket

Könyvelés vállalkozások részére

Kulcs a vállalkozás sikeréhez

OPTITAX Pénzügyi Nap

Tanulja meg vállalkozása pénzügyeit

A vállalkozó ösztönösen működteti a Profit First-öt, míg a szakértőnek szükséges megtanulnia

Ahhoz, hogy egy szakértő is pénzügyileg független legyen és olyan vállalkozást működtessen, amiből jól meg tud élni, szükséges megtanulnia néhány dolgot, és ha nem akarja, akkor menjen el alkalmazottnak! Ezt a saját biztonsága érdekében javaslom.

Azonban, ha úgy dönt, hogy vállalkozó akar lenni, akkor nem mondhatja azt, hogy: „Ez engem nem érdekel…, a barátom is így csinálja…..”
Szükséges elfogadni azt, hogy tulajdonosként köteles magának rendszeresen profitot/osztalékot fizetni, köteles magának piaci bért fizetni a cégben végzett munkájáért, be kell fizetnie az összes adót, ami az államnak jár kiskapuk nélkül. Még akkor is, ha most nem hiszi el, hogy ez így is működhet!

Megtanítom a Profit First módszert, amit közel számtalan magyar vállalkozás használ már. Ez nagyon egyszerű, beruházást és pénzügyi szakértelmet nem igényel, és napi 5 percet vesz igénybe. Szerintem és azok szerint is, akik már működtetik egy próbát megér 😉. Itt megtalálja a véleményeket:


Számoljuk fel a szakértő vállalkozók szegénységét!

Jászberényi Ivett
közgazdász, 25 éve könyvelő, Profit First tanácsadó

1. rész2. rész3. rész4. rész

Jöjjön el pénzügyi napunkra!

Amennyiben szeretné átlátni vállalkozása pénzügyeit egynapnyi tanulással, akkor kattintson a gombra és nézze meg az OPTITAX Pénzügyi Nap részletes programját. Ezen a napon (2023-06-27) megmutatjuk azt a cégvezetési módszertant, amivel az örök mókuskerékből kilépve pénzügyileg szabad vállalkozóvá válhat. Kattintson a gombra!