Barion Pixel

OPTITAX Számviteli Kft.

Vegyen ki több profitot

Ismerje meg a részleteket

Könyvelés vállalkozások részére

Kulcs a vállalkozás sikeréhez

OPTITAX Pénzügyi Nap

Tanulja meg vállalkozása pénzügyeit

Majd jönnek a barátok…

és elmondják az okos tanácsaikat. Tapasztalatból tudják, hogy nincs kiút, hiszen évek óta ők is így csinálják. És most szeretném, ha megállnánk ezen a ponton!

25 éve könyvelek magyar és európai cégeknek, számtalan üzletembert ismerek, szakértőket és vállalkozókat is egyaránt. Apropó, tudjuk, hogy mi a különbség a kettő között? Szakértő az, aki nagyon jól ért valamihez, mint például én a könyveléshez és az adókhoz. Azért csinál céget, mert ezt a tudását akarja gyakorolni. Vállalkozó pedig az, aki nem egy tevékenységhez ért, hanem ahhoz, hogy hogyan kell céget venni, alapítani, befektetni, eladni, működtetni.

A vállalkozók többsége nyereséges, míg a szakértők cége általában folyamatos anyagi gondokkal küzd! Még a szóhasználatukról is felismerni a két csoportot. Ha a szakértővel beszélek a könyvelésről, adózásról, akkor ő ezt mondja: „Ez engem nem érdekel, nem értem, utálok vele foglalkozni……” Míg a vállalkozó ezt mondja: „Hm, ez érdekes, ki tudjuk számolni, hogy mi a különbség?”

A fentiek alapján, Ön szakértő vagy vállalkozó?

Ön szerint lehet sikeres cége a szakértőnek is? A válaszom, igen és elmondom, hogy hogyan.

1. rész2. rész3. rész4. rész

Jöjjön el pénzügyi napunkra!

Amennyiben szeretné átlátni vállalkozása pénzügyeit egynapnyi tanulással, akkor kattintson a gombra és nézze meg az OPTITAX Pénzügyi Nap részletes programját. Ezen a napon (2023-06-27) megmutatjuk azt a cégvezetési módszertant, amivel az örök mókuskerékből kilépve pénzügyileg szabad vállalkozóvá válhat. Kattintson a gombra!